FULD VIRKSOMHEDS EVALUERING - SMV

Tak for din deltagelse i denne evaluering af virksomheden.

VIRKON deltager i virksomhedsprogrammet (Herunder alle SMV forløb - inkl. SMVPRO, SMVDIGITAL osv.). som proffesionel rådgiver og konsulent i med vejledning og assistance i forhold til alle virksomhedens ønsker, muligheder og behov.

Denne evaluering er et konkret eksempel på en grundlæggende evaluering af en virksomheds samlede situation, og anvendes i forbindelse med rådgivning for f.eks. ydelserne inkluderet i  www.virksomhedsprogrammet.dk inklusive relaterede rådgiverpakker.

Gennemførsel af leverancerne baseres på f.eks. VIRKONS SMV Program – der sikrer effektiv identifikation og validering af virksomhedens primære værdi-parametre, samt giver konkret anbefaling til prioriteringer, indsatsområder og implementerings plan.

Samtidigt ydes løbende og kontinuerlig rådgivning, coaching og sparring til ejeren/ledelsen der sikrer optimal effekt af aftalte indsatser.

SMV Programmet er en vifte af forløb for mindre- og mellemstore virksomheder, der ønsker at gøre tingene bedre end i dag. 

I det følgende stilles en række spørgsmål der er relateret til virksomhedens primære funktioner.  Det er eksempler. De spørgsmål og inspiration tilpasses altid den enkelte situation - og kan være både internt og eksternt rettet.

Du svarer på de områder du har kendskab til - udfra din rolle og vurdering af situationen. Er der spørgsmå der ikke er relevante for dig, hopper du bare videre.

Tak for hjælpen

Gå til undersøgelsen